/Be my Guest

Villa Vital jubileert en opent in januari 2011 nieuwe huidtherapiepraktijk!

Huidverzorgingpraktijk bestaat 10 jaar en staat aan de vooravond van verdere uitbreidingen. Over een ondernemende Twentse, buitengewone resultaten en gewone hartelijkheid!

Kirsten & Elke Kerver

Kirsten & Elke Kerver

In het voorjaar van 2000 opent Elke Kerver de deuren van huidverzorgingpraktijk Villa Vital in Ambt Delden .Vanuit haar salon, prachtig gesitueerd in het Twickelse bos, bouwt zij gestaag aan haar klantenkring en aan het aanbod van producten en behandelingen. De succesvolle resultaten zorgen al snel voor een groeiende clientèle en al gauw wordt de salon te klein en de agenda van Elke te vol.

In 2003 verhuist Villa Vital naar de bosrand van Hengelo, waar aan de Kristenbosweg een prachtig landelijk pand wordt omgetoverd tot de nieuwe huidverzorgingpraktijk. Nu is er ook plaats voor meerdere salons en ruimte voor personeel.

Momenteel bestaat het team uit 4 fulltime medewerksters. Elke en haar team hechten er veel waarde aan dat bezoekers zich op hun gemak voelen. Geen kille klinische kliniek, maar een warme en behaaglijke omgeving waarin de klant centraal – en het resultaat voorop staat!

Dankzij alle, onder 1 dak aanwezige, expertise heeft Villa Vital zich geprofileerd als gerenommeerde partij binnen haar branche. Er kan een totaalconcept van unieke rituelen en buitengewone behandelingen van exclusieve cosmeticahuizen voor gezicht, lichaam, handen en voeten worden aangeboden.

Daarnaast: een trendsetter die innoveert en expandeert. De specialisaties in o.a. elektrisch ontharen, laser, microdermabrasie en de samenwerking met cosmetische artsen zorgen ervoor dat de naam en faam van Villa Vital tot ver in Nederland bekend is.

Belangrijk nieuws in dat kader is dat Villa Vital in januari 2011, onder leiding van Kirsten Kerver, start met een huidtherapiepraktijk.

Kirsten is 3e jaars huidtherapeute en zal medische behandelingen als: oedeemtherapie, litteken- en pigment behandelingen, en eczematische-, en allergische huiden voor haar rekening nemen. Deze behandelingen worden veelal uitgevoerd na doorverwijzing van huisartsen, dermatologen en plastisch chirurgen.

Op 5 maart jl. mocht Kirsten, tijdens het congres voor huid- en fysiotherapeuten in Vught, een unieke award in ontvangst nemen. Deze prijs ontving ze voor haar onderzoek naar de effecten van vitamine C en E op de radiobestraalde huid.

Villa Vital is een Twentse onderneming om trots op te zijn: al 10 jaar lang buitengewone resultaten binnen een omgeving waar professionaliteit en klantvriendelijkheid gewoon zijn!

Huidverzorgingpraktijk Villa Vital

www.villavital.nl