/Check-in Check-out

Image Pro: De beste accessoire voor uw camera!

 Iedereen wil er een hebben, maar bijna niemand weet hoe ze er goed mee kunnen werken…de digitale camera, vriend of vijand? Als het aan de heren Schutte en Rikkerink ligt wordt hij je beste vriend en de sleutel hiervoor  komt eenvoudig in je bezit..

 Johan Schutte, eigenaar van Drukkerij Sundruk in Hengelo, en Jos Rikkerink, fotograaf en winnaar van diverse prestigieuze vakprijzen, delen al jaren naast hun vriendschap ook de interesse in de fotografie.

 Als beiden concluderen dat ook binnen hun vakgebied de ontwikkelingen en nouveauteiten elkaar zo snel opvolgen dat menige consument het niet meer bijbeent, steken ze de koppen bij elkaar en wordt ImagePro opgericht. 

Dave Schutte, de zoon van Johan en eveneens werkzaam bij Sundruk, sluit zich bij de twee heren aan en er ontstaat een lumineus idee. 

Hebben we niet allemaal moeite met- of geen tijd om een handleiding te lezen en toe te passen? Om deze reden laten de meesten van ons het denkwerk maar aan de camera zelf over.

En wat de tijden betreft dat je nog gewoon uitgebreid en vakkundige uitleg kreeg……….
Dankzij Johan, Jos en Dave komen die tijden terug! 

Image Pro ontwikkelt 3 praktijkcursussen (basis, gevorderd, expert) voor de beginnende amateur tot de aankomende professional. Het drietal is razend enthousiast, maar vraagt zich af hoe ze deze dienst nu in de markt moeten gaan zetten. Overtuigd van hun dienst en de behoefte hieraan nemen de mannen geen halve maatregelen: om de cursussen te kunnen verkopen is er een concept ontwikkeld door de cursus te “verpakken” als een product dat je in de winkel   kunt aanschaffen.

Het bijzondere hieraan is dat er in de verpakking een boekje zit met daarin een unieke code. Dit is de toegangscode tot het boeken van een cursus op de website van ImagePro.

Je kunt op de site www.imagepro.nl zelf bepalen waar en wanneer je de cursus volgt. ImagePro werkt landelijk samen met 8 professionele fotografen die allen uit het vak komen. Er is altijd een ImagePro fotograaf op maximaal een uur afstand van jouw woonplaats. Door de online oriëntatietest weet je binnen 1 minuut welke cursus voor jou het meest geschikt is. 

Media Markt is benaderd en op het landelijke hoofdkantoor in Rotterdam laten de directeur en de marketing manager weten dat ze zeer geïnteresseerd zijn. Er wordt dan ook snel besloten om de cursussen van Imagepro bij alle Media Markt en Saturn vestigingen in Nederland te gaan verkopen! Daarnaast voert ook de grootste speciaalzaak van digitale camera’s Foto Konijnenberg uit Den Ham het product. ImagePro is daarmee de enige die een praktijkcursus als tastbaar product aanbiedt. 

Maar tevreden achterover leunen is er zeker niet bij voor de ondernemende tukkers: er wordt al over een concept voor het opzetten van een digitaal kenniscentrum nagedacht.

Een plek waar de hobby- & amateurfotograaf, maar ook het bedrijfsleven elkaar ontmoet en alles te weten en te zien komt over digitale camera’s. Fashion shoots op een echte catwalk, personeelsfeesten en outdoor camera trips.. dit alles en meer moet daar samenkomen! 

Ze houden ons op de hoogte, de heren die zelf geen handleiding nodig hebben en allang de juiste klik hebben gevonden!

www.imagepro.nl