/Check-in Check-out

Wellness Vital: een beetje tijd voor jezelf!

Check out Wellness Vital, dat verscholen in het Deldense groen ligt.

Even lekker ontspannen!


De zomer is eindelijk begonnen.
Tijd om van de zon te genieten en …tijd om zelf weer nieuwe energie op te doen!

Laat alle muizenissen en beslommeringen van u afvallen en breng een bezoek aan Wellness Vital. U vindt hen in het Aparthotel te Delden. Laat u door de locatie niet afleiden: u hoeft geen gast van het hotel te zijn om van Wellness Vital gebruik te maken, dat mag natuurlijk wel!

Geen grote landschappen, mensenmassa’s en een veelvoud aan ruimtes waarbij u navigatie nodig heeft om uit te vinden waar u bent. Geen minimalisme en klinische vertrekken die u eerder uitnodigen te vertrekken dan te blijven: welnee! U komt thuis bij Wellness Vital waar het enige dat u mag zijn ‘uzelf’ is.

Al bij binnenkomst verwelkomen de vakbekwame en actueel getrainde specialistes u hartelijk en nemen rustig de tijd om uw wensen en behoeftes door te nemen. Aan de hand hiervan stelt men een programma voor u samen. Ook tijdens de behandelingen wordt u voorgelicht over wat er gebeurd en wat de effecten zijn.

Wist u dat de eerste Hamam en Rasul van Twente hier gehuisvest zijn?

De Hamam is ook uniek om andere redenen: bij Wellness Vital bevinden zich in deze ruimte 4 eenpersoonstafels. Een ieder heeft zo zijn eigen ‘tafel’ en de specialiste kan daar helemaal omheen lopen en u de optimale verzorging geven die u verdiend. Let u eens op de authentieke waterbakjes en de prachtige wikkeldoeken die uw specialistes dragen . En uzelf? U wordt niet vergeten: ook u wordt in een speciale pestemal gehuld. Niet alleen schoon van lichaam, maar ook ontspannen en ‘schoon van geest’ verlaat u deze ruimte.

De oriëntaalse Rasul.

Betreed de prachtige ruimte en ga ontspannen zitten op een van de mozaïek fauteuils, terwijl u helemaal ingewreven bent met vulkanische aarde of chocolade.

Sluit uw ogen onder de verlichte sterrenhemel en geniet van de weldadige warmte.

Voel hoe de ‘regen’ u schoonspoelt en stap als herboren uit de ruimte.

Nog een bijzonderheid is de ‘geklede’ sauna. Wees onbekommerd uzelf en ontspan in badkleding van de weldaad van de kleine sauna in de loungetuin. Lekker alleen, met uw partner of met vrienden.Naderhand kunt u heerlijk ontspannen in de daarnaast gelegen jacuzzi.

Laat u verwennen met een heerlijke lunch met een gezonde vruchtensap of trakteer uzelf op een feestelijk glaasje Prosecco!

En geen zorgen over uw kapsel of make-up: in de trendy loft van Wellness Vital staan de medewerksters klaar om u weer perfect het pand te doen verlaten…alleen als U dat wilt natuurlijk: want u bent het mooist als u uzelf bent!
www.wellnessvital.nl